MENU

Naaimachine vakhandel

Onze JUKI© dealers zijn ruim vertegenwoordigd in de Benelux en op internet. Heeft uw machine technische problemen of heeft u vragen over de werking en mogelijkheden van onze producten, dan is er altijd wel een vakhandelaar bij u in de buurt die u in een persoonlijk gesprek kunt adviseren om een passende oplossing te vinden.

Acties en inruilkortingen

Hulp bij uw naaiwerk

JUKI© is samen met haar dealers altijd op zoek naar mogelijkheden om u beter van dienst te kunnen zijn. Heeft u bijvoorbeeld een oude naaimachine die niet meer voldoet aan uw wensen, dan kunt u bij onze dealers geregeld profiteren van interessante inruilkortingen of acties. Vraag naar de mogelijkheden bij uw JUKI© dealer.

Uiteraard kunt u bij uw JUKI© dealer: “tips en tricks” inwinnen om uw naaivaardigheden te vergroten. Geregeld organiseren onze JUKI© dealers workshops of cursussen. Daarnaast kunt u op onze website denijverenaaimachine.nl duidelijke naaitips vinden. Standaard worden onze producten geleverd met een duidelijke, viertalige en geïllustreerde handleiding, zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw aankoop.

 

© EFKU B.V. Alle rechten voorbehouden.