MENU

Waarom een JUKI ?

Wat voor naaiwerk u ook bedenkt voor uzelf, uw familie of vrienden, met de JUKI huishoudmachines maakt u relatief eenvoudig de mooiste en verfijnde naaicreaties. Uw naaihobby is met recht een vaardigheid voor het leven en heeft daarbij voor veel naaihobbyisten een therapeutische uitwerking.

 

JUKI naai- lockmachines zijn ongecompliceerd en zijn voorzien van uitgebreide gebruikershandleidingen zodat u eenvoudig toegang heeft tot alle mogelijke functies van uw JUKI machine, ongeacht het niveau van uw naaivaardigheden. Quilten of naaien, repareren of creëren, uw JUKI naai- of lockmachine staat garant voor jarenlang naaiplezier en zal er altijd weer zijn om uw naaivisie te realiseren.

JUKI geschiedenis

JUKI mo-654de

JUKI tl-98p

JUKI hzl-F600

JUKI HA-1

JUKI HZL-550

JUKI HZL-7000

JUKI mo-644d

JUKI mo-734de

JUKI mo-1000

JUKI mo-2000QVP

JUKI HZL-DX serie

JUKI TL2200QVP serie

JUKI MCS1500

1938

Zijn de eerste 900 machine geproduceerd door de TOKYO JUKI MANUFACTURERS ASSOCIATION

1947

 Is de eerste huishoudnaaimachine (HA-1) voor de consument ontwikkeld

1954

Het Rotalix Naald Take Up systeem (HW-8) wordt voor het eerst toegepast in een huishoudnaaimachines

1976

De eerste overlock naaimachine voor de consumentenmarkt

1978

Huishoudnaaimachine (HZL-550) is de eerste in de wereld met een automatische draadafsnijder en het automatische draadinrijgsysteem

1985

Huishoudnaaimachine (HZL-7000) is de eerste in de wereld met een automatische draadspanningssysteem

1988

Bedrijfsnaam veranderd in "JUKI"

1989

JUKI MO-600 serie - overlockmachines voor de consumentenmarkt wordt geïntroduceerd

1991

JUKI vervaardigd de vijf miljoenste industriële naaimachine

2003

JUKI MO-700 serie - 2/3/4/5 draads overlockmachines voor de consumentenmarkt wordt geïntroduceerd

2004

JUKI TL-98P - 1 naald rechtsteek machine voor de consumentenmarkt wordt geïntroduceerd

2009

JUKI HZL-F-serie (EXCEED) met BOX-feed industrieel transportsysteem wordt geïntroduceerd

2013

JUKI TL-2200QVP (lange arm quiltmachine) en overlockmachine MO-1000 met eenvoudig draadinrijgen door lucht gestuurd draadinrijgsysteem wordt geïntroduceerd

2015

JUKI MO-2000QVP overlockmachine met eenvoudig draadinrijgen door lucht gestuurd draadinrijgsysteem en informatie LCD scherm wordt geïntroduceerd

2016

JUKI HZL-DX5 & HZL-DX7 zijn naaimachines met precisie.  Uitgevoerd met BOX feed transportsysteem voor een perfecte steek kwaliteit. Het industriële rechthoekig transportsysteem (BOX Feed) maakt door de vlakke horizontale beweging, langer contact met de stof en zorgt voor een nauwkeurige transportwerking.

2017

JUKI HZL-DX3 maakt de DX-serie compleet.  Instapmodel maar ook met het BOX feed transportsysteem voor een perfecte steek kwaliteit.

 

JUKI TL2200QVP Longarm serie brengt professioneel Quilten nog dichterbij de consumentenmarkt. Bestaande uit een tafelmodel (sitdown) en een framemodel (standing). De Mini vervangt de TL98p en is uitgevoerd met langzaamaan-knop.

 

Het JUKI assortiment met de Coverlock MCS1500. Een gespecialiseerde coversteek en kettingsteek machine die net als de professionals in de kledingindustrie, uw naaiwerk perfect afwerkt met gespecialiseerde steken.

 

 

 

Wist u dat... Juki sinds 1945 de grootste producent van industriële naai- en lockmachines van de wereld is, en dat veel van de industriële technieken worden toegepast in de Juki huishoud naai- en lockmachines?

Juki is een in Japan gevestigde veelomvattende fabrikant met het grootste marktaandeel ter wereld op het gebied van industriële naaimachines en gebruikers in meer dan 170 landen. Meer dan 6000 medewerkers in 20 landen zoals de V.S., China, Singapore, Polen, Zwitserland, Italië en Japan werken op 120 locaties aan de ontwikkeling, fabricage en distributie van industriële robots voor de bouw van elektronische componenten en huishoudnaaimachines, naast de industriële naaimachines.

Wist u dat... de helft van alle kledingstukken en automotive stoffering wereldwijd wordt vervaardigd op een Juki machine? Daarom is Juki één van de grootste leveranciers voor modemerken als bijvoorbeeld Lacoste, Zara en Petit Bateau en topmerken in de automotive industrie!

Bij een groot deel van de producenten en naaiateliers van confectiekleding en in de automotive industrie staat Juki garant voor een afwerking van de hoogste kwaliteit. Door de hoge veiligheids- en kwaliteitseisen aan het naaiwerk van bijvoorbeeld veiligheidsgordels en stoffering van autostoelen, kiezen veel merken voor Juki. Kledingmerken en kledingontwerpers stellen hoge eisen aan hun kledingstukken en willen de nieuwste ontwikkelingen binnen het textiel handwerken zoals; kraaltjes, pailletjes en fijn borduurwerk kunnen toepassen. Juki brengt u een huishoudlijn die met de perfectie naait van professionele machines. Er is een Juki machine voor elke generatie van naai(st)ers!

© EFKU B.V. Alle rechten voorbehouden.